E is for Elephant.>

eisforelephanthellokitty2grisen
De små bildene er klikkbare.

Dette er altså Jumbo. Fantastisk svær leketøys/babyklær-butikk. Butikken her har alt. Alt! Og det beste av alt; det er utrolig billig. Vi betalte usle 16 kroner for en body. Utrolig. Jeg hadde lyst til å gå amok og kjøpe alt jeg kom over, men butikken hadde minimalt med nøytrale farger og klær. Vi er ikke sikre på om det er en liten jente eller en liten gutt i magen min, så vi hadde bestemt oss for å holde oss til nøytrale farger som hvitt og brunt. Jeg må likevel innrømme at det ble litt rosa på oss også. Bare se på Hello Kitty-bodyen. Er det mulig å gå forbi den uten å plukke den med seg? Jeg tror ikke det. Jeg klarte det i alle fall ikke. Dessuten sa jo jordmor at hun trodde det var ei jente…

Det å shoppe babyklær var utrolig. Jeg smilte konstant, og sa «naaaaw» minst en million ganger. Jeg fant hele tiden plagg vi bare måtte ha. Jeg har alltid sett på babyklær som søtt og nusselig, men det å kjøpe det til sin egen baby er spesielt. Alt blir annerledes. Jeg kunne plutselig se for meg et lite smilende menneske inni bodyen. Et lite menneske som ligner på meg og Kaj. Tanken på at vår lille baby skal bruke disse enormt søte klærne er nesten overveldende. Hele butikken var overveldende. Hele babyklæropplevelsen var overveldene. Alt er overveldende og utrolig, og nå gleder jeg meg mer enn hva jeg trodde var mulig.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.