Whack & Unwrap.>

I dag fikk jeg denne herligheten i posten. Ja, det finnes faktisk så snille mennesker som Gina. Hun befinner seg i Irland, og etter at jeg etterlyste denne appelsinsjokoladen tilbød hun seg å sende en i posten til meg. Dette er sjokoladen man må slå hardt i bordet for at den skal dele seg opp i biter. De har nemlig slike sjokolader i Irland. (Det er så urettferdig!) Den smakte akkurat som jeg husket; eventyrlig godt! Jeg får ikke sagt hvor takknemlig jeg er, Gina. Ufattelig snillt gjort av deg! Jeg skal selvfølgelig sende en liten overraskelse tilbake, men først må jeg bare finne ut hva. Det er ikke så lett. Jeg er ikke så oppfinnsom av meg.

Nå skal jeg pakke bort restene av sjokoladen (det er faktisk ganske mye igjen, for jeg vil ha den for alltid!), og spille litt nettpoker. Freeroll, selvfølgelig. Greit å kunne vinne penger uten å bruke noe! Sist jeg spilte vant jeg hele 0,60 dollar. Ikke til å bli rik av akkurat, men hey. Jeg vant da litt. Jeg er fornøyd med det, jeg. Dessuten har jeg en jobbfri dag å se frem til i morgen. Det blir min første dag uten noen som helst jobbing på….mange, mange dager. Deilig. Ha en fin kveld!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.