Shoes, shoes, shoes.>


Nydelige sko fra Lille Vinkel Sko. De til høyre er til og med på tilbud! Halv pris.

I dag skulle jeg shoppe mammaklær. Tenkte jeg. Jeg fant raskt ut at mammaklær-avdelingene på nett er rimelig dårlige hos de fleste. De er rotete, og har dessuten veldig lite fint å komme med. Skuffende. Dermed avventer jeg mammaklærshoppinga til jeg drar til Trondheim en eller annen dag i neste uke. Tror det er lettere å finne frem i butikkene. Håper i alle fall det. Nei, huff. Det med klær er ikke så lett. Jeg finner så mye fint av vanlige klær som jeg vil bestille, men det er ingen vits i å gjøre det. Jeg vet at det blir for smått og trangt rundt magen med en gang uansett. Som for eksempel denne rosa kåpa fra La Redoute. Nydelig.

Men, selv om jeg ikke fant klær i dag, så fant jeg i hvertfall to par fine sko som jeg vurderer å bestille meg. De til venstre skal jeg definitivt ha. Jeg falt helt pladask for dem, og da er det ikke annet å gjøre enn å punge ut. Om jeg ikke kjøper dem, kommer jeg antagelig til å tenke på hvor fine de er resten av…høsten. Nesten, i alle fall. Og det orker jeg ikke. Så, fine, brune sko it is! skal jeg fortsette med min humoristiske stil som ikke blir særlig humoristisk, og deretter skal jeg svømme en times tid før jobb. Det må også sies at jeg allerede har jobbet to timer i dag, pluss noen timer med studering. Busy Woman!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.