Lazy Monday Afternoon.>

Nei, jeg har ikke forsvunnet. Det har faktisk bare vært en dag uten blogging, og likevel tror noen at jeg har forsvunnet? Hihi, I'm flattered. Uansett. Siden sist, som var i forrigårs, har jeg fått grønne negler, jobbet, sovet på sofaen, spilt poker på nett og funnet ut hvilken kjendis kjæresten min ligner på. Grønne negler er ikke et motepåfunn jeg har kastet meg uti, men et resultat av maling sammen med første-og andreklassinger. Kjæresten min ligner forresten på Kristian Ødegård om han har sideskill. Jeg har så lyst til å vise dere det, men da må jeg ta bilder først, og det får vente til litt seinere. Sånn. Da har jeg kommet med en kort oppsummering av det siste døgnets høydepunkter.


Snart skal jeg spise frukt og se Top Model. Jippi!

Akkurat ligger jeg på sofaen. Jeg har nettopp våknet, og er fremdeles utrolig trøtt. Jeg vurderer å sjekke om jeg finner mammaklær på nettet snart også, forresten. Jeg trenger nye klær nå. Magen begynner virkelig å vises, og det skulle vel bare mangle. Jeg er snart tjueen uker på vei, og da er det jammen på tide med en liten kul. Gleder meg til å vise litt mote for gravide. Det kan bli spennende!

Vel, nå har jeg rett og slett ikke mer fornuftig å komme med for øyeblikket. Lover å komme tilbake med ordentlig blogging igjen i morgen. Spennende bilder og interessante tekster. Skal nok prioritere litt blogging mellom kåseriskrivingen og jobb, for jeg nekter å dabbe av selv om jeg har mer å gjøre for tiden. Det er ikke akseptabelt. Nå skal jeg likevel daffe videre på sofaen og bare vente på at Top Model skal begynne. I dag er det lov å daffe. Bare i dag.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.