Morgenfugl.>


I dag ser jeg omtrent sånn her ut. Nå begynner hårfargen min å bli som jeg vil ha den. Bare litt mer oransje nå, så blir jeg superfornøyd!

God morgen!  I dag stod jeg opp ganske tidlig. Tidlig til å være meg. Jeg stod opp litt over åtte, og det rare er at jeg ikke var trøtt engang. Jeg har oppdaget fordelene med å komme seg opp av senga før halv elleve nå. Jeg har fått gjort mye allerede, og klokka er ikke tolv enda! Fantastisk. Jeg har fremdeles mye å gjøre, men før jeg begynner vil jeg gi dere et låttips. Denne sangen har jeg elsket siden jeg først hørte den på filmen Mr.Brooks. Fantastisk film, fantastisk sang. For en stemme. For en følsom sang. Ah, jeg elsker den.  (Ikke se på videoen, for den er ikke særlig bra. Fant ingen musikkvideo, så da tok jeg bare en greie.) Kos deg med sangen!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.