Today.>


Lang genser fra Gina Tricot, skjerf fra husker ikke hvor, lakktights fra Cubus og sko fra Økonomi Sko, jakke fra Cubus.

I dag har jeg vært på jobb på SFO, og det er like gøy hver gang. Unger er så søte. De kommer med så mange morsomme kommentarer ut fra ingenting! Som for eksempel «Jeg kan se at du har på deg rouge i dag.» Haha, jeg gleder meg til å bli mor selv. Apropos det å bli mor; nå kjenner jeg spark hver dag! Det er helt utrolig. Hver gang jeg føler en dytt innenfra, blir jeg lykkelig. Jeg blir helt satt ut hver gang. Det er utrolig hvor godt det kjennes nå. Kaj kjente det for første gang i går også. Jeg aner ikke hvor godt han kjente det, men han kjente det. Snart er jeg faktisk halvveis i svangerskapet også. Tenk det…

I kveld skal jeg kose med med druer og Top Model. Jeg er avhengig av Top Model, og har vært det siden første sesong ble sendt fra Amerika. Jeg har sett nesten alt. Canada, America, Australia, Norge… Jeg er avhengig. Jeg er ikke spesielt interessert i modeller og slikt, men jeg elsker å se hvordan fotografene jobber. Hvor stilige bilder de får til, og hvor stor forandringen er. Av og til er det godt å se hvor mye retusjering de faktisk bruker. Hihi. Det er godt å se de ganske så normale fjesene blir sminket opp til modeller. Det er sånn det er. Fåtallet av dem er fantastisk pene uten sminke, og det gjør selvfølgelig godt for selvtilliten i ny og ne. Ha en fin kveld!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.