Let’s roll!>


Nei, jeg faller ikke. Jeg er proff.
Nye treningsklær fra Craft.

Nå skal jeg og Nora ut og gå på blades. Sala skal selvfølgelig også få bli med. For dere som ikke har prøvd blades før; PRØV! Det er utrolig gøy, og dessuten er det utrolig god trening. Trening er gøy! Vi skal gå akkurat , så jeg rekker vel egentlig ikke si så mye mer. Hade!

Update: det ble ingen super treningstur, men det ble en rolig og behersket sladretur. Minst like godt. Kroppen var ikke innstilt på en hard treningsøkt i dag. Siden dette innlegget ble ganske så kjedelig, spør jeg: Hvor ofte trener du?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.