Tre bilder.>

Her er tre bilder fra i dag. Fjæra var ikke helt som jeg hadde sett for meg, så bildene ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Jeg har fremdeles en idè, men den får jeg spare til senere. Jeg skal finne et passende sted. En gang. Først håper jeg på å få tak i et ultravidvinkel-objektiv, men vi får se når det blir. Får vel jobbe litt for det, så kanskje til neste lønning?

Nå skal jeg la pc'n få hvile, så skal jeg heller se tv med kjæresten. Svar på spørsmålene deres får vente til i morgen, men jeg takker for alle spørsmål. Gud, dere er rare. Hvor har dere fantasien fra? Dere har kommet med spørsmål jeg aldri i verden hadde forventet. Vel, gøy kan det vel bli! Nå tar jeg kveld – fra pc'n i alle fall. God kveld/natt!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.