Cartoon Geek.>

drea

Jeg har blitt tegnet igjen, og denne gangen er det venninna mi Tina som har vært utrolig flink. Utrolig stilig! Takk, Tina!

Nå har jeg dårlig tid. Snart drar jeg og Kaj til Trondheim for å ta fly videre til Oslo. Skal bare bli i Oslo til søndag, så jeg studerer altså ikke i Oslo. Jeg studerer gjennom NKS Nettstudier, og da gjennom Høgskolen i Oslo. Derfor må jeg dra dit i helgen. En oppstartssamling for studiet kan man vel kalle det. Sånn, da har vi fått oppklart den biten. Resten av spørsmålene rekker jeg nok ikke svare på nå, men jeg skal få se om jeg finner nett i løpet av kvelden/morgendagen. Hvis ikke; ja, da må dere dessverre vente helt til søndag. (Se hvor flink jeg har blitt til å skrive «dessverre»!) Litt dumt, men jeg kan bare ikke noe for det. Nå er jeg stressa til tusen. Jeg er nemlig utrolig dårlig på å pakke. Jeg glemmer alltid noe vesentlig. Tannbørste, sminke, penger. You name it. Jeg glemmer alltid noe. Dessuten må jeg dusje og sminke meg selv, og…og…og. Jeg husker ikke alt jeg må gjøre en gang. Later!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.