God fantasi eller utrolig paranoid?>

Hva er forskjellen på å være paranoid og ha god fanasi? Enten så hadde jeg enormt god fantasi i går kveld, eller så var jeg rimelig paranoid. Det begynte med en uskyldig lyd utenfra. Naboen åpnet ytterdøra si, og av og til kan det høres ut som at det er vår dør som åpnes. I går kveld ble jeg overbevist om at det var vår dør, og så for meg de verste scenarioene man kan tenke seg. Det begynte rimelig uskyldig. Jeg tenkte det var brosjan som ville låne litt drikke fra oss (han var nemlig på fest i går. Rare greier.) Derfra utviklet hele greia seg til det ekstreme. Etter litt mer tenking var det nok ikke bror som hadde brutt seg inn hos oss, men en eller annen slemming som ville drepe Sala og Rufus. For å gjøre en lang historie kort; alt utviklet seg, og ble verre og verre. Til slutt var jeg så redd at jeg faktisk trodde det lå et monster under senga også. Jeg kødder ikke. Jeg ble skikkelig, skikkelig redd.

Jeg har sovet dårlig i hele natt. For det første sovnet jeg aldri. Det tok evigheter. Jeg sovnet og våknet vekselsvis hele natta. Jeg falt på en måte aldri helt i søvn. Klokka fem var jeg så våken at jeg ikke fikk sove igjen, og det resulterte i at jeg stod opp i halvsjutida. Nå har jeg nettopp spist stekte tomater med ost på, og det var akkurat like glamorøst og godt som jeg hadde forestilt meg. Hvordan? Skjær tomater i skiver, legg i ildfast form, salt og pepper, deretter ost og det hele skal i ovnen på minst tohundreogtjuefem grader i ca fem minutter, og VIPS! Snacks fra himmelen. Skal si det hjelper med stekte tomater etter en søvnløs natt. Nå skal jeg bare sitte å vente på at trøttheten kommer over meg, så jeg kan sove ordentlig.

Forresten. I dag er jeg fjorten uker på vei! :)
>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.