Totally lost.>

Photobucket

I dag trodde jeg virkelig pakken min fra Ebay skulle komme i posten, men neida. Ikke i dag heller! Så irriterende. Jeg hadde jo planlagt å blogge om den pakken i dag, siden både fantasi og inspirasjon tydeligvis har tatt ferie for øyeblikket. Jeg har ingenting interessant å komme med, og det er nesten litt ekkelt. Vel, det får bare være. Vi får satse på at pakken kommer i morgen, eller at fantasien og inspirasjonen kommer tilbake uttover kvelden. Eller i verste fall i morgen. Frem til da kan dere svare meg på dette spørsmålet; hva er den absolutt verste sjekkereplikken som finnes?>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.