I går var jeg litt kjendis.>

adressa2
forsideukeadressaadressautdrag

Jeg hadde egentlig ingen planer om å poste noe som helst fra Adresseavisa, men nå er det faktisk mange som har spurt om jeg kunne gjøre det. Da gjør jeg det selvfølgelig, på tross av at jeg garantert virker rimelig selvgod, full av meg selv og selvsentrert. Det er jeg vel – til en viss grad. Det er vi vel alle. Uansett. Se, hvor mange bilder av meg! Jeg ble nesten litt flau. Likevel var det utrolig gøy. Jeg er ikke ofte i andre aviser enn lokalavisa, og der er vel alle en gang i blant. (Det siste bildet er flere utklipp fra teksten. Tok selvfølgelig ikke med alt. Bare litt.)
Forresten.
Sigrun har postet et innlegg med linker til artikkelen. Innlegget finner du her.

Nok en herlig sommerdag er snart over, og jeg har fått smake på sommerens ulemper. Klegg. Jeg aner ikke hvor mange som har prøvd å få en liten bit av meg, men det er utrolig mange. Hvordan skal jeg klare å slappe av når det flyr minst fem klegg rundt hodet mitt til enhver tid? Jeg får det ikke til. Uansett. Jeg har overlevd ute i hele dag, og det har vært deilig. Til slutt fant jeg en plass hvor kleggen ikke var å se, så jeg kunne sitte i fred og lese i boka mi. Eller, det er Kajs bok. Jeg syns det er litt flaut å innrømme det, men jeg har enda ikke lest Da Vinci-koden. Det virker som alle har lest den, til og med de dyslektiske elevene jeg husker fra barneskolen. De som var i «gruppa», som det ble kalt. Slike som stadig minner meg om Ralphs kommentar i Simpsons: «I am special.» Uansett. Nå har også jeg begynt på boka, og det lover bra. Jeg har bare kommet til side tjue, men interessen er allerede skapt. Det må være et godt tegn.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.