Venner som aldri forsvinner.>

Sånn, da har jeg prøvd mitt beste for å hjelpe med layoutgreier. Jeg skal selvfølgelig prøve å svare på de siste spørsmålene jeg har fått også, men det gjør jeg etterpå. Håper jeg har vært til hjelp for noen av dere. Jeg er ikke så flink på fjernguiding når det gjelder slike datagreier.

img0123I gårkveld var jeg hos Nora. Vi spilte spill, drakk kakao, pratet, så sex and the City og pratet enda mer. Det var utrolig hyggelig. Jeg har kjent Nora siden jeg var fem, og selv om vi ikke har vært så mye sammen i det siste, var det akurat som før. Er det en venn jeg alltid kommer til å ha, så er det henne. Det er jeg glad for. Det er godt med slike venner. Venner som aldri forsvinner. Virkelig godt også.
Om du lurer på hvorfor Nora er sminket halvt i hjel på bildet; dette var på festen etter fjorårets musical. Altså; teatersminke. Jeg var ikke med, så jeg ser rimelig normal ut. (Nææt.) Glemte selvfølgelig kameraet hjemme i går, så det ble ingen sexy bilder av oss i dag. Det får bli senere.

Nå har forresten objektivet mitt kommet til Oslo. Det kan selvfølgelig hende at det blir der ei stund, men jeg håper virkelig det kommer til meg så raskt som mulig. Gleder meg, gleder meg! Da skal jeg til og med huske å ta med kamera rundt uansett hvor jeg er, så dere får se litt mer av hverdagen min. Jeg har vært dårlig på det i det siste. Jeg har vært litt lat. Men, det skal forandre seg. Fra nå (snart) av skal dere få se bilder av alt! Jentekveld med Nora, spillkveld med Kaj og Jørgenbror, meg som gjør alt det uinteressant jeg gjøre i hverdagen min og, ja; av alt. >

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.