Nugatti og middagstips.>

Nugatti er godt. Da jeg var mindre fikk jeg nugatti bare i feriene. Jeg ble selvfølgelig ekstra glad for å få det, og var kjapp med å kjøpe nugatti på første feriedag. Nå kjøper jeg nugatti når jeg vil, men rart nok så spiser jeg det ikke så ofte likevel. Det er ikke sånn at jeg hiver i meg nugatti til hvert måltid. Jeg spiser det svært sjeldent, og det kan jeg vel kanskje takke mamma og pappa for? Uansett. I dag spiste jeg nugatti, og jeg begynte å tenke på hvor godt det er. Jeg kan spise nugatti på alt. Jeg kan spise nugattitoast, nugatti på pannekaker og vafler, nugatti i crossiant, nugatti på rundstykker og nugatti på brødskive. Nugatti er utrolig godt, men nå begynner jeg seriøst å bli lei av ordet «nugatti». Jeg har brukt the way too much i dette avsnittet. Hvor tok norskkunnskapene mine veien?

nugattidrea

Apropos mat. Noen som har middagstips til meg? Jeg aner ikke hva jeg har lyst på, og jeg har gått tom for forslag. Det var så mye lettere når mamma og pappa handlet mat etter jobb, så jeg måtte bare finne meg i det de hadde bestemt. Nå er jeg med å bestemme, og jeg føler at vi har gått tom for forslag. Vi har spis alt. Nå trenger vi noe nytt, for jeg begynner å bli lei av fiskegrateng, pasta, ris og kylling. Vi trenger noe nytt. Noe godt. Middagsforslag? Nugatti er ikke et alternativ, bare så det er sagt. glad i nugatti er jeg ikke.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.