Skolykke og helgeplaner.>

I dag har jeg hatt eksamen, men viktigere: i dag fikk jeg pakken fra Asos! Okei, så er kanskje ikke pakken fra Asos viktigere enn norskeksamen, men den er mye morsommere å skrive om. Eksamen gikk bra, og jeg er fornøyd. Veldig fornøyd, faktisk. Ferdig med eksamensprat. Over til Asospakken. Disse fantastiske skoene har endelig kommet! De er knalltøffe. Nå er de desverre ikke å finne på Asos sine sider lenger heller, så jeg bestilte dem akkurat i tide. Jeg kjøpte et par skjørt og et par kjoler også, og alt var veldig fint. Kanskje bortsett fra den ene kjolen. Kaj påstod at jeg lignet på en gammel tante. Vel, resten var supert. Ah, asos er så bra.
betseyjohnson

sko2skooo

Jeg gleder meg til helg nå. Studiedag i morgen, noe som medfører at jeg og Kaj drar til Trondheim for å shoppe. Skal selvfølgelig ikke bare shoppe. Vi skal på innflyttingsfest til Hanne også, som er søstra til Kaj. Gleder meg kjempemasse, tror det blir veldig gøy. På lørdag må vi opp tidlig for å kjøre hjem igjen. Da skal vi på konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Det ser altså ut til at det blir en hektisk helg, men det er selvfølgelig bare gøy.

Nå skal jeg fortsette med husryddinga. Sånn er det med konfirmasjoner. Da må en låne ut huset sitt til slektninger, og da må det selvfølgelig ryddes og vaskes.
Nyt synet av disse skoene og kos dere så lenge!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.