Konfirmasjonsoutfit.>

First of all: ja, jeg veit at mitt forrige antrekk var litt…tja, bad taste. Jeg liker det likevel, og jeg er faktisk litt glad for at ikke alle dere likte det. Jeg setter faktisk også pris på å høre deres meninger! Så: nå har vi kommet oss hjem fra konfirmasjon. Huset vårt er lånt ut til slektninger, så nå befinner vi oss på Nordskaget. Her bor nemlig foreldrene til Kaj, men de er ikke hjemme. Nå sitter vi og griller på verandaen, og jeg lover; det er virkelig sommer her. Det er syden. Derfor har jeg nå laget tzatsiki, og dermed blir dette innlegget rimelig kort. Jeg er sulten.

konfirmasjon
Jeg har på:
Kjole fra Anna Sui.
Sko fra Bianco.
Tights: brukte ikke tights på konfirmasjonen!

Tightsen ble bare brukt under prøvinga av kjolen og fotograferinga. Den skal for all del ikke brukes sammen med kjolen. Jeg gjentar: den skal for all del ikke brukes. Sånn, nå er det sagt. Smykket ble heller ikke brukt forresten.
Nå går jeg for å spise, og blogger antagelig superfine bilder av meg og Kaj som griller senere. Kos dere så lenge!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.