Ikeabilen har vært her.>

Eller, det var faktisk ikke en Ikeabil. Det var bare jeg som hadde forventet en Ikeabil. Egentlig så var det bare en stor postbil som kom kjørende hit med alle Ikeavarene våre klokka åtte i morrest. Stakkars postmann. Skuffende. Jeg som så for meg en stor, blå og gul trailer med en svensk Ikeamann i. Alt som kom var en stor, rød postbil med en trondhjemmer. Skuffende.

(Illustrasjon: Drea. «Ikeabilen og Glad Ikeamann.»)
ikeabilen

Uansett; Ikeabil (les: postbil) betyr garderobeskap! Som jeg gleder meg. Apropos gleder meg; gleder meg til jeg har så mange lesere at jeg får minst tjue kommentarer på et slikt innlegg. Kommentarer hvor folk skriver: «Å, så gøy! Skjønner at du gleder deg» og «Å, så fin tegning! Så flink du er med Paint, Drea!»
Det blir gøy, det!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.