Dagens (trenings)outfit.>

Har nettopp vært hos fysioterapeut, så derfor treningsklærne. Er ikke helt i form heller, så kommer nok antagelig til å beholde denne trenings/daffestilen i hele dag. Har ikke så mange planer om å gå noen steder, i hvertfall ingen steder av betydning.

treningsklr 006Dette kommer virkelig til å bli en kjedelig dag. Først skal jeg rydde, støvsuge og gjøre annet husmorarbeid man må gjøre når man har kjøpt seg hus med kjæresten, og i løpet av dagen skal jeg prøve å komme meg ut å gå en tur i det «fine» påskeværet. Det «fine» påskeværet består da av vind, snø, slafs (som er betegnelsen på skikkelig våt snø) og kulde. Deilig, deilig. Til og med Sala (hunden min ) skyr været. Hun løper raskt ut rett utenfor huset for å gjøre sine ærend, og kommer pilende tilbake raskere enn til vanlig. Om været er fint bruker hun irriterende lang tid på å finne akkurat rett plass til å gjøre fra seg. Det orker hun ikke nå. Det er da jeg vet at været faktisk er dårlig, og at det ikke bare er jeg som klager.
Som dere kanskje skjønner så har jeg ikke de store påskeplanene. Mer interessant: hva skal dere i påska?

PS: Beklager det dårlige bildet. Aner ikke hva jeg tenkte på da jeg fiksa innstillingene på kameraet, og heller ikke hva jeg tenkte på da jeg redigerte det. Derfor er bildet bitte, bitte lite.

Jakke: Carlings.
Capribukse: Ellos.
Sko: Ellos.
Singlet: Aner ikke.
Legger: sånne får man av å spille fotball i 7 år.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.