Longer hair, shorter hair, blonder hair, darker hair?

Jeg tror det jeg maser mest om på bloggen her, er håret mitt. Jeg tror i grunn det er det jeg maser mest om – punktum. Generelt, liksom. «Vegaaaard, jeg hater håret mitt!» Og det gjør jeg virkelig. Jeg har alltid lyst på det jeg ikke har. Som i dag, etter at jeg stripa det litt lysere (er ikke helt i mål enda, neste striping skal bli lysere og mer stripete!), så ville jeg klippe det kort som over her. Jeg føler meg som ei grå mus these days. Hårfargen er kjedelig, frisyren er ikke-eksisterende (jeg sparer til lengre hår, eller noe sånt …) og jeg ser bare skikkelig tantete ut. Så da vil jeg klippe det kort da, for det ser jo så fint ut her! Men om jeg gjør det, angrer jeg. Det vet jeg. For jeg blir jo aldri fornøyd med håret uansett hva jeg gjør. Ah, what to doooo? Hår, ass. Hår er faen meg stress. Blir jeg noen gang fornøyd – ever?

Del

2 Kommentarer

 1. Caroline
  juli 18, 2019 / 10:14

  Du burde klippe det slik, google «A-line bob haircut»! Nydelig frisyre på deg, som er så heldig med fint kjeveparti. Håret blir sunnere og kommer til å vokse ut finere også. Om du ikke klipper bort de slitte tuppene så bryter de hårene bare av uansett. Så det er en vinn-vinn-frisyre altså :-D

  • Drea
   Forfatter
   juli 18, 2019 / 11:09

   Ja, jeg vurderer det veldig altså! Håret mitt har så ulik lengde nå uansett, som aldri blir jevn! :bTakk for innspill! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.