Happy faces

Gjengen min! ♥ Og Bosse da, men han fikk dessverre ikke bli med til Italia. Ikke for det, jeg tror han hadde mistrivdes greit i varmen i Venezia, haha. Da er det bedre å være hjemme i kalde Trøndelag …

Vel, på tross av kulden var det virkelig godt å komme hjem fra ferie og. Borte er bra det, men jeg blir fort stressa av å reise, jeg. Hjemme er definitivt best! Selv om det er kaldt og lite sommerlig. Jeg måtte faktisk ta meg et par-tre dager hjemme i sofaen etter vi kom hjem. Var sliten, visst. Og jeg fikk dessuten skikkelig ligamentsmerter (som er smerter av at båndene til livmora strekkes), så jeg ble litt uvel og slapp av det. Nå er formen bedre igjen, så nå er jeg klar for ei ny uke med trening!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.