Styrketrening

Som jeg nevnte i forrige innlegg, har jeg virkelig fått treningsmotivasjonen tilbake! Det er så godt! En god stund nå har jeg sagt «jeg skal trene mer styrke fremover», men så har det bare ikke blitt. Jeg var visst ikke spesifikk nok med den tanken, så da ble det aldri noe trening. «Tar det i morra i stedet …» ble en gjenganger, er ikke det typisk?

Så lovte jeg meg selv å trene styrke annenhver dag, og da ble jeg faktisk motivert med en gang. Ikke bare til å komme meg ut døra, til treningsstudioet og trene, men til å gjøre det ordentlig. Sette opp treningsplan for hver økt, gjøre alle øvelsene på planen og notere resultater. Et effektivt lite triks, med andre ord! … eller, det vil vel tiden vise. Jeg er jo ikke akkurat i mål selv om jeg har trent systematisk noen ganger nå, haha! Fremover skal det bygges muskler, selv om magen sikkert kommer til å vokse uansett hva jeg gjør. Fnis! Men, at musklene bygges nå, underveis i svangerskapet, gjør det jo bare lettere å komme tilbake i god form etter fødsel, tenker jeg. Så får vi se, kanskje det blir bilder på fremgang både på muskler og mage fremover? Hugs!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.