Shoulders & arms

Litt treningsbilder, så jeg/vi/dere (haha) kan se fremgang etterhvert! Jeg begynner å merke at jeg blir sterkere, og jeg syns også det begynner å vises litt fremgang. I dag trente jeg skuldre og armer, og nå sliter jeg med å løfte armene. Jeg har enda ikke dusja etter treninga, det utsetter jeg litt, for om jeg gjør det nå, så får jeg ikke vaska håret. Noen burde seriøst finne opp en dings som gjør det lettere å vaske håret når man har trent armer og skuldre så tungt at man ikke klarer å løfte armene over skulderhøyde. Jeg har forresten bestilt meg ei fitness-vekt! Jeg har aldri målt fettprosent før, men det skal bli greit å følge litt mer nøye med på fremgang. Jeg gadd ikke bruke tusenvis av kroner på den, så den er nok ikke helt nøyaktig, men til mitt bruk er det vel helt greit. Så får jeg heller ta en full kroppscan på treningsenter et par ganger i året i tillegg. Serious shit! God helg!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.