Hair, hair, hair

Jeg har endelig bestilt meg frisørtime, og det var virkelig på tide. Jeg føler meg skikkelig fæl på grunn av håret nå. Ettervekst og null frisyre what so ever, det ser rett og slett helt jævlig ut. Håret mitt har jo vært gjennom en god del forandringer over årene, så sist jeg klipte meg var det mye slitt hår som måtte klippes av. Nå er målet mitt å få en lang og fyldig bob, slik jeg har på dette bildet, men jeg går nok for en mer naturlig farge enn rosa. En farge jeg kan holde på en stund, så håret får hvile fremover. Jeg har bestilt time hos en salong jeg vet er kjempeflinke, så jeg håper jeg etterhvert kan få et hår og en frisyre jeg er fornøyd med – og ikke som nå, for nå hater jeg virkelig håret mitt. Haha, jada, jeg er klar over at det er lite å klage over, men hei, hår er viktig … Vel, på mandag blir det frisørbesøk, så krysser jeg fingrene for at det er mulig å få en sveis jeg kan være fornøyd med frem til alt håret er like langt og sunt og fint! Hvis ikke; shave av alt og starte på nytt …? Ehe.

Del

2 Kommentarer

 1. februar 15, 2019 / 13:32

  Jeg synes ikke du skal hate håret ditt jeg, synes du kledde å ha den frisyren , men det er så lett å si. Det er ikke jeg som går med det , hehe, men jeg synes du kledde det helt ærlig!
  Men den følelsen er ikke god, er bra du får fikset opp i det da. Håper du blir fornøyd! :D Ser du er veldig flink med makeupé også, er du makeupé artist? hihi.
  Jeg sliter sånn med å få øyenskyggen fin..

  • Drea
   Forfatter
   februar 15, 2019 / 19:38

   Liker den frisyren jeg har på bildet over her, den syns jeg er kjempefin! Men som håret mitt er NÅ, er det dritt. :b Haha! Håper frisørbesøk fikser biffen! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.