Klar for poker-NM (og boklansering!)

Hoodie fra Calimera

Nå er jeg pakket og klar for å reise til Stokke, hvor poker-NM holdes den kommende uka! For min del blir det jo ikke baaare poker da, men også boksalg/signering! Boken kommer nemlig fra trykkeriet på onsdag, og er da i bokhandlerne et par dager etter det. Så nå er det jammen ikke lenge igjen. (Iiiik, jeg har nerver.) Det blir selvfølgelig også gøy med en ny NM-uke i poker! (Iiiik, jeg har nerver her og.) Jeg krysser fingrene for at både boklansering og poker går bra, haha. Det er vel kanskje litt mye å be om, men det er lov å håpe! Vel, nå skal jeg komme meg i seng, så jeg er klar for morgendagen og resten av uka. Hugs!

Del

6 Kommentarer

 1. Sigrid
  august 28, 2018 / 09:38

  Yes!! Gleder meg vilt til å lese boken din! Hvilke bokhandlere er det som kommer til å selge boka?

  • Drea
   Forfatter
   august 28, 2018 / 11:22

   Alle de store kjedene + platekompaniet + små bokhandler her og der. Enn det!? Shit, ass. <3

 2. august 28, 2018 / 14:03

  Jeg dør mest av boklanseringen!!!! Hurra for deg <3 Jeg ser fram til å lese boken din. Og masse lykke til på turnering, heier på deg der også ;)

 3. Bjørg S
  august 29, 2018 / 23:30

  Lykke til med begge deler :-)

 4. september 4, 2018 / 21:36

  Jeg tror jeg må kjøpe boken din! :D Lykke til <3

 5. Marthe
  september 6, 2018 / 00:55

  Jeg leste ferdig boken på 2 dager. Wow!! Klapp på skulderen til deg, dett var som å lese noe jeg har skrevet selv, og det er godt å vite at man ikke er alene. Må også takke pappa for at han kjøpte boken og fikk den signert til meg, super stolt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.