Poker-Drea

Foto: Coolbet

Det er lite som er så gøy som å spille live-poker, altså. Pokeren er jo ekstremt gøy og interessant i seg selv, men det sosiale er jo også helt fantastisk! Jeg storkoser meg rundt bordet. Jeg gikk heldigvis videre til dag 2 i turneringa og, med en kjempefin stack! Så i morgen kan det bli veldig gøy. Jeg krysser fingrene! Skal prøve å spille god poker, så får det gå som det går. Så lenge jeg føler jeg spiller godt, er jeg fornøyd. Det er jo tross alt det eneste man kan forandre. Om jeg gjør masse feil og dermed ryker ut er det mye kjipere enn om jeg gjør det meste rett og bare har uflaks.

ligger jeg i senga på hotellrommet (som er så sjukt fint at dere aner ikke!) og bare facebooker litt mens jeg venter på å bli trøtt nok til å sovne. Rett i seng etter turneringa var over for dagen med andre ord. Fornuftig! Litt partypooper, men vet dere? Det er så sjukt digg å ikke drikke masse alkohol lenger! Før var pokerturer ganske preget av … vel, høy partyfaktor. Litt i overkant mye. Til tider var det jo sånn at jeg følte jeg måtte drikke, for hvis ikke hadde jeg ikke sjans til å overvinne angsten det ga å være sosial. Norgesmesterskapet har jo alltid vært arrangert i mars/april, akkurat i de månedene hvor nedturene mine bygde seg opp. er jeg mye mer opptatt av å ta vare på meg selv, og derfor unngår jeg festinga. Jeg har drukket en øl for smaken sin skyld et par-tre ganger de siste fem månedene – men ellers har jeg holdt meg unna. Så nå er jeg bare veldig fornøyd med å chille på rommet, klappe meg selv på skuldra og lade opp til en ny dag med masse pokerspilling i morgen. Jeg tror jammen jeg skal få inn ei treningsøkt før start og, jeg, om jeg kommer meg opp i rett tid. Senga er veldig god kjenner jeg, så det spørs da! God søvn blir det i alle fall! Haha.

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.