Ladies Event

Jeg spiller for Coolbet i år! 

Her er noen bilder fra Ladies Event, tatt av Tomas Stacha som tar bilder for norgesmesterskapet. Her kommer et innlegg til de litt pokerinteresserte, om hvordan det gikk i turneringa jeg spilte på tirsdag. Det begynte bra, og jeg følte raskt at jeg fikk kontroll på bordet. Jeg følte jeg spilte veldig godt, jeg følte jeg visste hvor jeg hadde de andre spillerne og jeg klarte å bygge stack jevnt gjennom hele dagen. Da vi var rett under 30 spillere igjen av 113 startende, tapte jeg en kjempesvær pott og hadde ganske så uflaks. Til de som forstår pokerspråk, kommer det en liten hand history her; jeg åpner fra knappen med 64o og får syn av big blind. Floppen kommer 357 rainbow, noe som vil si at jeg flopper nuts. Det er ingen hender som slår meg på flopp. Den andre spilleren, som satt i big blind, byr ut et bud over pot i front. Jeg raiser, og hun går raskt all in. Jeg snapsyner selvfølgelig, og hun viser AK i hjerter, som betyr at hun kun har runner runner hjerter som mulighet for å vinne potten. Hun kan selvfølgelig få runner runner straight for chop og, om det kommer en 6 og 4 på turn og river. Jeg er litt over 94% favoritt til å vinne hånden på dette tidspunktet. Sånn vil det seg ikke for meg denne gangen. De 4,5% hun har for å vinne potten er nok denne gangen, for det kommer hjerter både på turn og river. Jeg taper dermed en stor pot og er nede under 20bb.

Jeg klarer heldigvis å ikke tilte så veldig av det, selv om det ble litt ekstra varmt under genseren i en stund etter den hånden. Det er en SÅ viktig og stor pot, som hadde gitt meg en stack på over 200k, noe som hadde vært topp to chipsstacker på det tidspunktet. Vi var under 30 spillere igjen, og 13 skulle få betalt, så det hadde satt meg i en veldig fin posisjon til å komme i penga, og også komme meg videre til et finalebord.

Jeg bygger litt, taper litt, men holder meg på rundt 25-30bb. Så velger jeg å åpne j9 i kløver fra CO når vi er 21 spillere igjen. Jeg får syn av både smallblind og bigblind, og floppen kommer AKx med to kløver. Jeg tenker jo at det er en ganske så fin flopp for meg. Jeg har flushedrag, og jeg har dessuten så mange gode hender i rangen, så jeg ser stor verdi i å semibløffe. Smallblind checker. Så kommer det et bud i front fra bb. Jeg tenker på dette tidspunktet at hun kanskje har et drag, eventuelt et dårlig ess som hun vil teste hvor hun står med. Jeg avgjør derfor at jeg har stor nok fold equity med stacken min på 23bb til å få kast, så jeg dytter på hele stacken. Om jeg får syn, så har jeg antagelig outs. Smallblind kaster, bigblind tenker i noen sekunder og syner. Hun har dessverre AK, noe som overrasker meg litt, både med tanke på synet pre og donkbettet på flopp. Men hei, jeg har jo fremdeles outs, jeg trenger kun en kløver eller en backdoor straight! Det er håp! Jeg venter spent på at dealeren skal flekke opp turn, og inni meg tenker jeg kløver, kløver, kløver! I stedet komer ett ess, som gir den andre spilleren fullt hus, og da er jeg død. Så da ble det exit på en 21.plass for min del i Ladies Event, noe jeg ble skikkelig skuffa over.

Så sånn gikk altså det! Men det er selvfølgelig glemt og lagt i historiebøkene nå, for i dag er det tid for den viktigste eventen. Nemlig MAIN EVENT! Jeg er skikkelig gira på å spille bra, og så krysser jeg fingrene for at det går veien og jeg kommer videre til dag 2 med chips bagget og tagget i god behold.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.