Nytt familiemedlem

Titter ut vinduet og ser på bylivet! 

Dette var det jeg har gleda meg så veldig til! I går henta vi Vennaskogens Bobby! Eller som vi har valgt å kalle ham; Bosse. En herlig, liten Chow Chow-valp! Han har rukket å blitt 3,5 måneder gammel, og er ordentlig sjarmerende! Jeg har jo lenge sagt at jeg skal ha hund igjen, men jeg har ikke stressa med det, og jeg tenkte jo det var Golden Retriever jeg skulle ha igjen. Så fikk Tina Krogstad, som driver Vennaskogens kennel, et valpekull som jeg og Vilja så gjerne ville hilse på! Jeg var nysjgerrig på rasen Chow Chow, for Tina beskrev en helt annen type hunder enn det som står om rasen noen steder. Så vi dro for å hilse på – mest som research for å se om dette var en rase jeg kunne ha tenkt meg. For se på han, da. Det er jo en nydelig rase! Og så ble jeg altså forelska, da. Ikke bare i valpen, men også i mamma-hunden. Hun var så rolig, sosial og herlig! Akkurat slik jeg vil en hund skal være. Tina ville veldig gjerne at Bobby, som etterhvert skal skifte navn til Bosse, skulle bo i Trøndelag, så etter litt tenketid og forberedelser, så ble det altså sånn at han flytta inn hos oss i går!

Det er nok litt uvant for ham å plutselig være på et nytt sted, men han finner seg nok godt til rette ganske raskt. Nå blir det mye kos, mye lek og mye trening fremover! Å ha valp er jo ikke bare-bare. Det er mye som skal læres! Både for oss og Bosse, haha. Jeg er veldig innstilt på å gjøre en god jobb, så han blir en fin familiehund. ♥ Nå ligger han her og drømmer, og når han våkner til, skal vi ta oss en tur ut i det kalde, fine vinterværet! Det er godt han har mye pels, for i dagene fremover er det meldt rimelig kaldt ute her i Trondheim!

Del

6 Kommentarer

 1. Sigrid
  februar 27, 2018 / 14:02

  Så nydelig!

 2. Oda
  februar 27, 2018 / 23:44

  Gratulerer :D så gøy!

 3. Anaid
  februar 28, 2018 / 09:19

  Hadde ikke dere en hund som dere måtte gi bort allerede? Er det et nytt kortvarig prosjekt igjen?

  • Drea
   Forfatter
   februar 28, 2018 / 11:41

   Jeg hadde en hund jeg kjøpte i 2013, i den tiden da jeg hadde min første store depresjon. At livet bare skulle bli verre fra da og utover, kunne ikke jeg forutse, og derfor måtte jeg omplassere Gizmo. Det var mange valg som ble gjort feil den gangen da jeg skaffet ham, og det er selvfølgelig synd – både for meg og hunden. Men, Gizmo fikk en ny, herlig familie i Sverige, og sist jeg så han, så det ut som han hadde det helt utmerket. Mye bedre enn han hadde hos meg på DET tidspunktet i livet mitt.

   Nå er livet ganske annerledes. Det er ikke alt man kan forutse, men nei, dette er ikke noe kortvarig prosjekt. Men takk for at du passer på. Dog, jeg skjønner ikke helt hvorfor du gidder å lese bloggen når du skal komme med sånne kommentarer. Jeg ser bare ikke poenget.

 4. februar 28, 2018 / 20:54

  Gratulerer, sååå nydelig da!! <3 Er ikke bare bare med valp i hus nei, men er jo så verdt det :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.