Work it

Nye treningsklær gir seriøst masse ny treningsmotivasjon! Tightsen er fra We Are Fit, singleten fra Reebok og jakka fra BikBok. Nå ser det jo litt teit ut at jeg poserer foran speilet som om jeg var selveste Fitness-Queen, men hei! Own it, sier jeg bare. Jeg er i gang, og da kan man posere foran speilet så mye man vil! Spesielt med nye treningsklær.

Nei, nå må jeg gjøre litt greier her, og så er det jo endelig mandag! Jeg har gledet meg til denne dagen lenge nå, og hvorfor det skal dere få vite i løpet av kvelden! Eller morgendagen. Jeg får se hva jeg rekker! Hugs. 

Del

1 Comment

  1. februar 26, 2018 / 15:54

    Nye treningsklær gir masse motivasjon :D FIne klær!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.