Norske talenter, eh?

Gud, jeg har så tørr vinterhud! Om noen har tips til gode kremer for slik hud, så rop ut i kommentarfeltet. Jeg blir veldig glad for tips! Forresten, jeg må bare høre om det kun er meg, men er Norske Talenter helt håpløst i år? Jeg mener … ALLE går videre, jo! Talent eller ei. Og det er ikke bare søte, sjarmerende barn uten særskilt talent som går videre heller, det er godt voksne mennesker med gjennomsnittlige evner også! Noen er rett og slett helt ræva, men tre-fire «ja» får de uansett. Jeg fatter ikke greia. Kanskje jeg skal vurdere å melde meg på neste år? Trenger ikke lete etter et skjult talent en gang, kan bare melde meg på noe jeg er sånn halvveis god i. Det blir ikke synging da, selv om standarden ikke er særlig høy der heller i år. Hvorfor ikke? Vel, jeg kom ut fra badet her om dagen, og Vegard sa: «Gråter du? Det hørtes ut som du gråt!» og jeg bare «eh, jeg bare sang …» Så nei. Sang er kanskje ikke greia mi, ikke en gang på Norske Talenter.

Del

4 Kommentarer

 1. februar 17, 2018 / 18:48

  i går var det alle fall mye dritt som gikk videre… jeg er i mary kay og vi har en del gode kremer mot tørr hud:)

 2. februar 18, 2018 / 10:29

  Tenkte akkurat samme tanken faktisk! Hvor er liksom de stoore talentene i år? Skjønner ikke…

 3. Synnøve
  februar 18, 2018 / 21:06

  Sjekk ut pai sine kremer, heilt naturlige produkter som funker som bare det på tørr hud.

 4. februar 19, 2018 / 18:49

  Du får melde deg på Norske Talenter med vennene dine og ta en pokermatch, så går du sikkert videre :) .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.