Messy bun

Okei, dønn ærlig, sånn kan jeg ikke eeeegentlig ha håret, for jeg har en undercut i bakhodet som holder på å vokse ut, så det ser ut som jeg har en eller annen merkelig form for McGyver-stil. Hockey, liksom, så det er derfor jeg holder hånda sånn bak skallen, for å skjule det. Now you know.

Av og til føler jeg at jeg kan skrive mange timer i strekk, at det ikke er noe annet i verden jeg har mer lyst til å gjøre enn å sitte i sofahjørnet og skrive hele natten lang. I natt er en sånn natt. Men nå må jeg selvfølgelig snart sove, for i morgen er det helg, og ikke bare hvilken som helst helg, men en ny Vilja-helg. Det er ikke en gang en hvilken som helst Vilja-helg heller, det er bursdagshelg, for hun fylte jo ni år i forrige uke, jenta. Så da blir det bursdagsgave, kake og hele pakka. Men hvordan skal man klare å legge seg, når man skriver uten stopp og faktisk liker det som kommer ned på papiret og? Det er luksus, og ikke hverdags heller. Vel. Jeg får skrive i en halvtime til, så skal jeg sove, så er jeg klar for en finfin helg.

Del

3 Kommentarer

 1. februar 9, 2018 / 11:21

  Kjenner meg veldig igjen! Det er utrolig deilig når kreativiteten og skrivelysten flyter, en kan virkelig bli sittende mens timene bare suser avgårde! Ønsker deg en riktig flott helg!<3

 2. februar 10, 2018 / 16:44

  Din messy bun så fin ut på bildet da haha, skulle ønske jeg fikk til å lage slike! Og ja, kjenner meg så godt igjen med det at ordene plutselig bare flyter lett og man føler man bare kan skrive for evig!

  • Drea
   Forfatter
   februar 10, 2018 / 20:39

   Savner virkelig å ha håret i hestehale og i bun! Nå ser det bare teit ut, med den hockeysveisen i nakken… :b Gah!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.