Året 2017 – del 1

Jeg har alltid brukt å ha en liten oppsummering av året. Så, da får jeg vel bare gjøre det for året 2017 også, da! Dog, jeg gidder ikke gjøre det på samme måte som før, så i stedet blir det et lite utdrag av bilder og innlegg som jeg føler jeg er glad for at jeg postet.

Det første innlegget jeg vil linke til er Stopp verden – jeg vil på igjen. Det var en ganske så motløs og pessimistisk Drea som skrev det innlegget, men jeg hadde fremdeles et håp og ønske om å en dag komme meg tilbake i jobb igjen. «Og ikke bare vil jeg jobbe – men jeg tror jeg trenger det og. Jeg trenger noe å definere meg selv ut fra, noe annet enn psykisk sykdom», skrev jeg i innlegget. Vel, nå er jeg i gang! Om to uker er jeg ferdigutdannet vekter – og selv om det hverken er en bachelor- eller mastergrad, så er det stort for meg å gjennomføre noe. Bli noe, liksom. Ha en tittel. I går, på selveste nyttårsaften, var jeg på jobb. Jeg er fremdeles i praksis, men jeg var på jobb, og jeg følte på den følelsen jeg skrev jeg både savnet og ønsket i blogginnlegget fra februar i 2017. Jeg kjente på mestring, jeg kjente på følelsen av å bidra, og jeg kjente på følelsen av å ikke lenger kun være psykiatrisk pasient.

Et annet innlegg som også ble mye lest og kommentert, er Alene i universet. Etter det blogginnlegget fikk jeg faktisk tilsendt en gave i posten – av en totalt fremmed! Her finner du innlegget om det. Det gjorde skikkelig inntrykk på meg, faktisk! Jeg ble rørt!

I februar tok dessuten jeg og søss søster-tattiser! Beklageligvis ble det årets eneste nye tatoveringer for min del. Abuh! Håper 2018 byr på et par nye… Minst!

Jeg flyttet fra et sted på Byåsen til et annet sted på Byåsen, og jeg og Vilja tok litt selfies på soverommet, haha!

Det ble også postet en lang artikkel om det å være helgemamma på nrk sine nettsider.

Jeg spilte poker-NM i Dublin for for femte gang, og havnet til min store glede på tv-bord i ladies event! Det gikk derimot veldig dårlig, da jeg fikk QQ i første hånd, ble all in mot AK før flopp, og kun satt igjen med ÉN chip etter at det kom en konge i flopp. Neste hånd, hvor jeg var automatisk all in, fikk jeg 88 mot QQ, og dermed røk jeg i turneringen i løpet av TO hender på tv-bord…

Jeg skrev også et innlegg om at noen psykiske lidelser er mer sexy enn andre. (Orker ikke forklare ytterligere her, så les gjerne innlegget om du ble nysgjerrig.)

Haha, slike sammendrag av året blir ofte ganske lange, så jeg tror jeg stopper her og tar resten i et nytt innlegg litt senere! Hugs. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.