Hiet

Jeg har hatt enda en sånn innedag, hvor jeg ikke har beveget meg utenfor døra overhodet. Hiet. Sofakroken med pledd, te og poker på TV. I morgen er det jo kurs, og jeg tror jeg både gleder og gruer meg litt. Eller, kanskje ikke gruer meg akkurat, men jeg er spent, og kanskje litt redd for hvordan det skal gå om det ikke går bra. Jeg prøver ikke å tenke så mye på det altså, men det er jo litt skummelt. Og spennende. Og gøy. Alt på en gang. I morgen er jeg liksom i gang med noe igjen. Et nytt forsøk på å gjøre noe. Bli noe, haha. Det høres litt teit ut, men det er jo sant. Anyways: lykke til til meg! Nå skal jeg spille ferdig en pokerturnering på nett, så skal jeg faktisk legge meg tidlig i dag, så jeg er klar for morgendagen. Hugs. 

Del

3 Kommentarer

 1. Sigrid
  november 25, 2017 / 14:09

  Lykke til!

 2. november 26, 2017 / 16:48

  Fine, fine Drea! Det er lov å være litt redd og spent når man skal gjøre noe nytt <3 Og det går helt sikkert bra! Ønsker deg masse lykke til!

 3. Bjørg S
  november 26, 2017 / 23:23

  Litt for seint å ønske deg lykke til på første kursdag, men jeg håper du fant kurset interessant :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.