Rush trampolinepark [Trondheim]

I dag var jeg, Vegard, Vilja og Emilian (som jeg ikke trenger å nevne at er sønnen til Vegard, for det burde vel alle kunne se, haha! SE, så like de er da!) en tur på Rush trampolinepark på Tiller i Trondheim. Det åpnet jo i april i år, men jeg har ikke tatt turen før nå. (Hvorfor?!) Det ble en suksess både for kidsa og meg, haha! Jeg storkoste meg. Jeg gikk jo på turn i noen år da jeg var ung & lovende, og selv om jeg aldri ble spesielt god (ingen på Frøya var spesielt gode i turn…), så sitter da noen triks i kroppen fremdeles! Jeg filmet noen klipp også, som jeg skal sette sammen til en liten film til dere. Jeg tror ikke dette ble siste besøk i trampolineparken, for å si det sånn! Her kommer et bildekalas av treningsøkta. (Ja, treningsøkta, for fy, så sliten jeg ble!) Anbefales. 

Del

4 Kommentarer

  • Drea
   Forfatter
   oktober 12, 2017 / 07:13

   Ja, jeg og du burde ta en tur dit en gang ass! :D Tror du hadde kost deg du og! :D

 1. oktober 11, 2017 / 23:10

  Fine bilder. Ser at dere koser dere.

  • Drea
   Forfatter
   oktober 12, 2017 / 07:14

   Så bra, for det gjorde vi virkelig! :D Kjempegøy! Vilja i dag «jeg vil hoppe meeeeer!» Haha :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.