Jeg har flytta – igjen!

I vinter postet jeg dette blogginnlegget, hvor jeg skreiv «Blir våren annerledes enn før? Bedre? Verre? Likedan?» Lite ante jeg om at det skulle bli – på tross av en turbulent start, og også litt turbulens underveis – den beste våren jeg har hatt på… Jeg vet ikke hvor mange år. Mange. Lite visste jeg om at jeg skulle komme til å treffe Vegard, som er verdens beste kjæreste (det er han virkelig!), og nå også samboer. For ja, vi har flyttet sammen! Det føles skikkelig, skikkelig bra. Plutselig er jeg ikke alene lenger, liksom. Jeg har en som gir meg rein og pur hverdagsglede, og det setter jeg så innmari stor pris på. Jeg som lenge trodde jeg aldri kom til å føle meg glad igjen, liksom. Aaah, jeg er så utrolig takknemlig! Hjerte, hjerte, hjerte.

Et gammelt bilde i vårsola

Del

1 Comment

  1. Sigrid
    august 16, 2017 / 08:32

    Så godt å høre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.