Booty workout

Her er noen bilder fra ei ny treningsøkt på 3T Ranheim med Nora! Vi kjørte på med beinhard rumpetrening, og gjett om jeg kjente det. Å trene med Nora er skikkelig pyton, haha! Det svidde godt i musklene for å si det miiiildt. Det er vel poenget med trening, er det ikke?

Del

4 Kommentarer

 1. Christine
  august 8, 2017 / 19:29

  Shit! De treningene deres kunne jeg tenkt meg å være med på :-D Ser beinhardt ut! :-)

 2. Sofie
  august 12, 2017 / 00:47

  Hei. Jeg lurte på en ting. jeg har en venninne som jeg mistenker har bipolar siden moren har det, hun har ikke sagt noe men tror nok det. Hun er veldig sånn at vi er sammen i kanskje 2mnd og snakker normalt og er som venner flest (vi er bestevenner). Men så plutselig blokker hun meg fra alt og svarer på noe, som at hun sletter meg ut av verden. Er der normalt, er det noe jeg kan gjøre annerledes? Gjorde du sånn noen ganger når du var på ditt verste?

  • Drea
   Forfatter
   august 12, 2017 / 10:32

   Hei! Det er veldig vanskelig for meg å svare på hva som er normalt og ikke, og hva som er bipolarsymptomer og ikke. Jeg er ingen fagperson, og har egentlig bare egne erfaringer å komme med. Så svaret mitt er kun basert på egne opplevelser.

   Men ja, jeg har ofte vært skiftende i hvordan jeg har oppført meg mot mennesker. Både i veldig depressive og oppstemte faser kan jeg kutte ut mennesker. I oppstemte faser for at jeg føler de enten står i veien for det jeg vil gjøre, sier i mot meg eller stiller spørsmålstegn til om jeg er frisk eller ikke, og i depressive perioder for at jeg mener jeg ikke fortjener å ha en så god venn/kjæreste. Tror jeg slo opp med kjæresten min ganske mange ganger i løpet av depresjon, rett og slett for at jeg følte jeg ikke fortjente ham, og at han fortjente mye bedre enn meg. Og kanskje også for å løsrive meg fra de gode tingene som holdt meg tilbake så jeg ikke skulle gi helt opp. Ting var så slitsomme og fæle at det var uutholdelig, men samtidig hadde jeg de gode tingene som holdt meg igjen – og det gjorde det nesten enda vanskeligere.

   • Sofie
    august 13, 2017 / 02:50

    Takk for svar:) Det var godt å vite da går det nok over denne gangen å bare at hun lengre nede nå kanskje. Har aldri vart i 1mnd?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.