New header

Søstersen hadde glemt igjen parykken sin hjemme hos meg, og siden den er så kul så måtte jeg prøve den og ta noen bilder av meg sjæl. Så da ble det liksågreit en ny header med det samme. Jeg var hjemme en tur fra i går til i dag, men nå sitter jeg i senga på rommet på Orkanger igjen. Uten parykk, om du lurte. Jeg er faktisk dritsliten. Humøret var veldig bra i går, frem til jeg kom hjem. Så svingte det endel igjen, og det var egentlig ikke særlig kult å være hjemme. Jeg ble liggende i senga i noen timer uten å gjøre noe som helst, og hadde egentlig bare lyst til å ligge der i all evighet. Uten å gjøre noe som helst. Men det kan man jo ikke. Da gjetter jeg på at en eller to hadde blitt litt bekymra for meg… Anyways. Humøret har svingt i dag og, men jeg fikk i alle fall en veldig fin gåtur sammen med beste Nora, noe som gjorde veldig godt. Nå skal jeg krølle meg sammen under dyna (for det er da faen meg kaldt hele tiden!), se siste episode av SKAM (nei, jeg blir aldri voksen) og bare sløve frem til klokka blir så mange at det er innafor å sove. Ny mandag venter jo i morgen. Hugs.

fixedwig wigdrea

Del

3 Kommentarer

  1. Tommy
    november 6, 2016 / 19:38

    Klem til deg også, hvis du vil ha en av en halvgammal gubbe.

    • november 6, 2016 / 22:17

      Det er klart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.