Jenta i høsten

høst5hlst6høst4høst2høst1
Fler nye gamle bilder. Det har blitt fredag – endelig. For ja, nå er det bare godt med helg, og ikke kjedelig som det har vært i en god stund nå. Jeg blir sprø av hodepina som fremdeles plager vettet av meg, så nå skal jeg ta kveld, legge meg i senga og sove så lenge som jeg bare vil i morra. Ingen spennende fredagskveld med andre ord, og i morgen blir det ingen spennende lørdagskveld heller. Hugs.

Del

4 Kommentarer

 1. Jaja
  mars 9, 2016 / 19:49

  Dattern din har på strømpebuksa feil vei.

  • mars 10, 2016 / 15:37

   Var vel jeg som kledde på henne, da… :P

 2. Eline
  mars 20, 2016 / 21:41

  Vilja er så heldig som har så mange fine bilder å se tilbake til når hun blir voksen! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.