Refreshed

dreabliny3dreaselfie1

I dag var jeg på Glimt Bli Ny Studio igjen, og fylte på med vipper og fiksa bryn! Det er så utrolig digg å freshe seg opp sånn, jeg føler meg utrolig mye mer vel når jeg går ut døra enn når jeg kommer inn. Og siden jeg er håpløs til å ta bilder til bloggen these days, så blir det to mobilbilder, som forresten er tatt (i mørket) med min nye iPhone 6S! Jeg kjøpte meg en telefon på impuls her om dagen. Jeanette – make up-artisten som jeg jobber masse sammen med – fortalte at hun hadde bestilt seg en 6S. Min gamle mobil har begynt å bli veldig sliten i det siste, så da passet det egentlig veldig bra. Vips, så var en ny iPhone på vei hjem til meg! Megadigg!

Og ellers? Tja. Si det. Jeg trodde fashionprosjektet vi holder med på skolen skulle leveres i neste uke, men i går fant jeg ut at fristen er i morgen. Så da ble det litt travelt, da. Og jeg har dessuten planlagt shoot både i morgen ettermiddag og på mandag som jeg tenkte å bruke! Jeg er ikke sånn kjempefornøyd med det jeg har produsert den siste tiden, og føler fremdeles at alle andre er mye flinkere enn meg. Antagelig er mange av dem det og, og det får være greit. Jeg er der ikke for å være best hele tiden, selv om jeg selvfølgelig ønsker å være det. Jeg skal jo ende opp med å bli best – og det er det viktigste. Og om jeg ikke ender opp med å holde på med foto, så… Vel. Da har jeg ikke noe annet å gjøre, egentlig. Det slo meg plutselig i dag at jeg ikke har noen plan B. Overhodet. Det er ikke så farlig, kan man jo si. Men… Det er så mye jeg ikke kan drive med, og det er så mye jeg ikke vil drive med. Jeg orker virkelig ikke å drive med noe jeg ikke brenner for. Jeg kommer aldri til å klare å holde på med noe jeg ikke syns er gøy. Så da får jeg vel bare bli dødsgod da! Nei, nå får jeg fortsette med bilderedigering. Ciao!

Del

3 Kommentarer

 1. Katharina
  februar 9, 2016 / 21:40

  Jeg og fikk fylt på øyevippene mine i dag, det er så deilig å slippe den maskaraen før man går ut av døren ?
  Må og bare si at jeg digger øyebryna dine! Skikkelig misunnelig rett og slett ? Hehe

  Lykke til med å få ferdig fashionprosjektet, sikker på at det går veldig bra jeg ?

 2. Ronny
  februar 10, 2016 / 07:17

  Finnes vel alltids en vaskejobb eller kassa på Rema om det skulle gå skeis.

  • februar 10, 2016 / 08:52

   Kan ikke jobbe skift, og sånn som ting er nå (mulig de forandres) så er det ikke gunstig at jeg jobber med noe jeg hater heller. Jeg skal i alle fall ha et par stabile år før jeg kaster meg ut i en jobb jeg hater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.