Videoklipp av Vilja

Her kommer to videoer med en samling av videoklipp av lille-Viljis! Jeg syns jo hun er verdens søteste. Det har hun alltid vært! Håper dere liker disse to videoene. Jeg ler jo hver gang jeg ser dem, haha! Rop ut om videoene er i feil størrelse, for jeg sliter litt med å få til akkurat det der, nemlig. Annoying! Er det forresten noen som så Superjenter som jeg pratet om i forrige innlegg, da? For det ligger på Sumo! Just a reminder. Haha! God helg!

Del

3 Kommentarer

 1. februar 7, 2016 / 00:23

  Så herlig! Lå her med angst, men videoene fikk meg til å glise!

  • februar 7, 2016 / 12:01

   Awww, så godt å høre! Jeg elsker disse videoene. Hun er SÅ morsom!

 2. Bjørg S
  februar 9, 2016 / 00:10

  Tydeligvis ei skravlejente :-) Herlig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.