Seduction

caroline carolinev
Modell, MUA & Stylist: Caroline Sofie Sivertsen

To bilder til fra i høst. Det er så rart det der, hvordan man ser forskjellig på bildene rett etter shoot versus ei stund etter. Man velger ofte andre bilder som de beste enn der og da. Eller man finner bilder man ikke fatter at man ikke tok med i utgangspunktet. Anyways, i dag flyr jeg til Oslo for en morsom fotoshoot! Legger nok ut noen behind the scenes-bilder i morgenkveld. Det blir en lang dag, så jeg kommer helt sikkert til å være helt utslitt når jeg sitter i senga på hotellrommet igjen, men gud, så morsomt det blir og! Men nå får jeg vel begynne pakkinga, og shine opp kåken litt så det blir hyggeligere å komme hjem på søndag. Hugs!

Del

3 Kommentarer

  1. januar 8, 2016 / 11:33

    Så vanvittig rå bilder, flink fotograf. Vakker modell også selvfølgelig :)

  2. januar 9, 2016 / 08:07

    Stilige bilder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.