Oslo plaza

oslo6b oslo3

Jeg er på plass i Oslo, og klar for morgendagen! I morgen skal jeg fotografere Lene Alexandra og en gjeng med flotte jenter! Det gleder jeg meg veldig til. Skal få tatt noen bilder fra dagen som jeg kan poste på bloggen i morrakveld!  skal jeg kose meg med Senkveld og sushi! ♥ God helg, alle!

Del

7 Kommentarer

 1. januar 8, 2016 / 20:08

  Plaza <3 Anbefaler å bestille frokost på rommet, hvis du har tid til det i morgen :) Synes forøvrig du har fått en så utrolig fin blogg. Jeg har lest bloggen din siden Vilja var bitteliten og du fremdeles var sammen med Kaj (det var vel det han het?), og synes du har kommet så langt på den tiden :)

  • januar 8, 2016 / 20:12

   Åh, så koselig å høre! Ja, stemmer at han heter Kaj vet du! Tusen takk for det. Har lyst å få bloggen litt opp igjen, selv om den ikke kommer seg opp til gamle høyder sånn plasseringsmessig sett. ;D

 2. januar 8, 2016 / 22:45

  Så fint bilde av deg, du er vakker! Ha ei fin helg :)

 3. januar 8, 2016 / 23:47

  Høres ut som en bra helg, kos deg! :)

 4. januar 9, 2016 / 17:21

  Jeg er i Oslo i helgen også! Det blir nok sykt gøy å fotografere dem :D /ble* Håper vi får sett det!

 5. januar 9, 2016 / 18:11

  Har vært i oslo 2 ganger men er ikke der i dag hi hi. Ønsker deg en strålende helg

 6. januar 10, 2016 / 04:28

  Må innrømme at jeg ler litt, ingen ondsskapfull latter men mer i gata hvorfor gå over bekken etter vann når man henter fotograf i Bartebyen ned til lille Oslo.

  Vel de har valgt ei av de kuleste og dyktigste fotografene jeg vet om her i landet, så helt tilfeldig er det nok ikke.

  Håper du får en kjempehelg i Oslo og blir moro å se resultatet etterhvert.

  Redigerer selv bilder av 20 par festsko i gull look, noen som sa at fotografering var ensformig ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.