One night last year

rausraus2raus3raus4Vær så god! Maks god kvalitet, mobilkamera i mørket og greier.

Jeg var jo så ekstremt dårlig til å blogge i høst, så derfor kommer det litt «ettersleng» nå i år. (Hæhæ, uvant å snakke om 2015 som i fjor. 2016 er her! Iiiik! Im getting old…) Jeg, Jeanette og Elin (Elin kan dere se på bildet over her) dro på komishowet «Absolutt julebord» med Terje Sporsem, Ørjan Burøe, Dag Sørås og Stig Frode Henriksen og lo oss omtrent forderva, før vi dro videre til Raus. Showet var virkelig bra spør du meg, selv om kritikeren i Adresseavisen var hakket mer kritisk. Det var i alle fall en veldig gøy kveld fra start til slutt! Du vet, en av de kveldene hvor du sitter hjemme i sofaen uten noen som helst planer, og plutselig så befinner man seg på show med en øl i hånda. Impulsivt. Det er alltid da det blir gøyest!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.