Sunday

sammenallefire

Søndag. Jeg våkner tidlig, selv om jeg ikke må. Er det ikke ofte sånn? Kanskje legger man seg mer avslappet de kveldene man vet man kan sove så lenge man vil dagen etterpå, og derfor får mer ut av nattesøvnen. Så våkner man mye tidligere enn man hadde tenkt. Eller kanskje er det bare kroppens form for ironi. Trøtt når man er nødt til å stå opp, og kjempevåken når man har lov til å sove langt utpå dagen. Jeg har heldigvis ingenting i mot å våkne tidlig, spesielt ikke når jeg vet at jeg kan bruke hele dagen på å gjøre akkurat det jeg vil. Ikke noe stress, ikke noe som kreves av meg (annet enn det jeg selv velger å kreve av meg). En hel dag til å bare tenke på seg selv og sine behov! Er ikke det noe å våkne tidlig til, så vet ikke jeg.

Del

1 Comment

  1. oktober 4, 2015 / 15:32

    Nyt dagen – den er din =) Herlig å ha en hel dag med alle muligheter foran seg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.