CoolMom & Dr.Dre

studenter

I går var jeg og Natalie på bli kjent-fest med våre kommende medstudenter ved Norsk Fotofagskole! Siden vi var litt nervøse for å dra dit, tok vi en rolig middag på Søstrene Karlsen på Solsiden først. Megahyggelig. Så kom vi oss omsider til festen, og det gikk da helt supert! Det var ikke særlig skummelt. Vi traff masse hyggelige mennesker, og nå kjenner jeg det kribler ekstra før skolestart. Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang! Haha, må le litt og. Ei supersøt jente sølte øl i skoen sin, og kommentaren hun kom med var så bra. «Åååå, æsj! På den eneste dagen det ikke regner, liksom!» Fnis. Jeg lo. Møtte dessuten verdens morsomste homofile som utnevnte meg og Nat til bitches-ene hans. Vi skulle gå litt foran ham på hver vår side, og han skulle være sjef bak. Vi har allerede fått kallenavn, til og med! CoolMom & Dr.Dre! Oh yeah, in tha house.

Del

2 Kommentarer

  1. august 16, 2015 / 15:16

    Hahah, åå så bra!

  2. august 16, 2015 / 22:07

    Haha bra start! Kjekt med en sånn runde før dere er i gang da. Er vel ganske små forhold, så da må man bare gjøre det best mulig =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.