LØNSJ

nordøst5 nordøst nordøst4 nordøst3use

I dag var jeg på lunsj med beste Espen! Vi testa ut det nye stedet på Solsiden, som heter NordØst. Jeg syns det var så fint der! De oransje trærne var skikkelig fine, og jeg fikk lyst til å røske opp ett av dem og løpe hjem til Byåsen med det. Haha! Jeg lot det bli med tanken, og bestemte meg for å teste en pannekakerett med sprøstekt and. Hæ?! Joda. Det stemmer det. Pannekaker og and! Det var dødsgodt! Seriøst. Kjempegodt! Jeg skal absolutt ta turen tilbake til NordØst for å teste fler spennende retter, for sure. Anbefales! Det var dessuten en kjempehyggelig lunsj og, med en utrolig hyggelig fyr!

Nå skal jeg sette meg ned med mine (for tiden) tre avhengigheter; Nattpatruljen, nutrilett og saft! Haha. Ha en fin fredagskveld!

Del

6 Kommentarer

  • juli 24, 2015 / 21:18

   Det var veldig fine priser! Jeg syns det var billig! Kosta vel… Tja, 120 eller 140 eller noe for den retten jeg bestilte, og jeg klarte ikke spise opp! :b

   • juli 24, 2015 / 22:09

    Oi, da skal jeg dit! Date der snart kanskje?

    • juli 25, 2015 / 11:02

     Im in! :D

 1. Bjørg
  juli 24, 2015 / 22:02

  Godt med lunsj, og ekstra godt når det var med en god venn. Maten hørtes god ut. Skal prøve plassen en dag når jeg er i Trondheim. Ha en flott kveld og også en flott helg. Kanskje sola titter fram på deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.