10 fun facts om meg

_MG_6187-as-Smart-Object-1

Jeg er generelt ikke glad i lister, men en sånn «10 ting du kanskje ikke visste om meg»-greie syns jeg faktisk er litt morsom. Så here it goes!

1. Ofte når jeg går forbi en sølepytt, eller vanndam om du vil, så bøyer jeg meg frem og ser ned for å se om jeg ser Mufasa. Haha, det er en greie jeg gjorde da jeg var yngre og storfan av Løvenes Konge. Jeg har visst aldri slutta å være fan.

2. Jeg lager nesten kun middag når jeg har Vilja. Ellers går det aller helst i en Nutrilett-bar, rugsprø med tunfisk eller… Nei, kom ikke på mer. Det går i det der. Eller, jo. En sjelden gang i blant slår jeg til med kyllingwok, men som oftest er risen hard og kyllingen rå i midten…

3. Jeg syns det verste med å ikke sovne når jeg legger meg, er at jeg blir så jævla sulten! Da sovner jeg i alle fall ikke, så da må jeg hoppe opp av senga og finne noe å spise, da. Og det er jo ikke særlig sunt.

4. Jeg hadde aldri strøket på noe som helst før jeg strøk på oppkjøringa. Jeg startet timen med å bryte vikeplikten, og derfra gikk det bare nedover. Den største grunnen til at det ble sånn, var for at jeg i utgangspunktet var ganske så deprimert, ble utrolig stressa og fikk jævla angst der jeg satt ved siden av en skummel mann som noterte noe som kunne se ut som en hel roman i blokka si. Ææææh, får vondt i magen bare av å tenke på det.

5. Jeg har vært i 13 land. Det er Norge, Danmark, Sverige, Irland, Tyskland, Polen, Frankrike, Spania, Hellas, Kroatia, Kypros, Bosnia og USA, hvor jeg har vært i LA og Las Vegas.

6. Jeg har visstnok en særegen latter når jeg selv syns jeg er morsom. (Jeg er selvfølgelig ikke enig i at jeg har en sånn latter…)

7. Jeg tok hull i ørene da jeg var 7 år, og hadde de helt til jeg var typ… 22-ish. Da plutselig, sånn helt uten videre, grodde de igjen og etterlot seg ingen spor. Spøkelseshull! Meeeeerkelig.

8. Jeg er ikke særlig lettrørt, men det er to – og kun to – filmer som har fått meg til å gråte. Det er Løvenes Konge (ikke overraskende, kanskje…) og Requiem for a Dream.

9. Jeg har alltid en eller annen avhengighet. Det kan være Sugarfree Redbull, Funlight-gele eller te. Eller som nå; Funlight med mango og lime, en nutrilett og Nattpatruljen på tv. Helst sammen, alle tre.

10. Jeg er bifil. Her er en definisjon fra skeivungdom.no; «Person som kan bli forelsket i og/eller bli seksuelt tiltrukket av en person uavhengig av om denne er mann eller kvinne. En bifil identitet kan se svært forskjellig ut fra person til person.» Så. Da er jeg bifil da, selv om jeg aldri har vært kjæreste med en jente. Men hvem veit, kanskje det blir en gang.

Så. Det var 10 kjappe om meg. Var det noe der du ikke visste om fra før? Noe du syns var morsomt? Og ikke minst; har du noen sære/spesielle greier folk ikke veit om deg? Do tell! Hugs.

Del

2 Kommentarer

  1. Bekjent
    juli 24, 2015 / 16:52

    Du er tøff. Mye du gjør jeg ikke tør. Mye jeg gjerne skulle skrevet , men ikke heller ikke tør. Du er mer lik mange fler enn du tror, men du bryr deg ikke om å pynte på sannheten som nesten alle gjlr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.