Frida

fridacropped2fridasøtfridajenta1fridapia

Jeg måtte bare publisere disse bildene i dag, jeg, for jeg syns Frida er så sykt vakker! Se, ligner hun ikke veldig på Angelina Jolie her?! Det syns jeg. Og det er vel ikke en dårlig kompliment, akkurat. Men anyways, jeg møtte Frida på City Lade for å drikke brus og prate sjit (som vi dannede trøndere så fint sier), og jeg hadde slengt kameraet i veska før jeg dro. Så da dro vi til Ringve og tok noen bilder utenfor der. Ganske så impulsiv, random shoot med andre ord, men jeg syns resultatet ble bra allikevel! Så nå skal jeg sette meg ned med den andre «serien» vi tok. Det vil si; Den andre locationen, som var tjue meter unna denne… Haha! Hva syns dere om disse?

Del

15 Kommentarer

 1. Anita Kallmyr
  juli 20, 2015 / 20:39

  Fine! Men jeg ville ha prøvd å fått fokusert mer på ansiktet. For det blir så uklart, men feks genseren blir så veldig klar. Fin modell ;)

  • juli 20, 2015 / 20:43

   Fokuspunktet ligger i øynene. Bruker ettpunkts-fokus, og har zoomet inn på bildene i photoshop for å se at fokusen er der den skal. Fokusen er ikke perfekt på det nederste bildet, men på de tre øverste er den som den skal være. Så da tror jeg du ser feil! :) Bruker dog stor blenderåpning, så fokus skal ikke være over hele ansiktet.

 2. Anonym
  juli 20, 2015 / 21:35

  g

 3. Anonym
  juli 20, 2015 / 21:36

  Enig med fokus. Synd du ikke kan ta kritikk uten å bli ufin.

  • juli 20, 2015 / 21:44

   Var absolutt ikke meningen å bli ufin. Som jeg sa, så er fokus stilt på øynene hennes, og på de tre øverste bildene er øynene klokkeklare. På det nederste er det ikke helt perfekt, akkurat. Men at noen mener jeg burde brukt mindre blenderåpning, så er jo det noe helt annet. Og det skal de få lov til å mene.

 4. Linda
  juli 20, 2015 / 22:39

  Vakre bilder! Og ikke bry deg om Anonym. Vær stolt av bildene :) Skulle gjerne hatt sånne bilder av meg og. Hehe.

 5. Veronique
  juli 20, 2015 / 23:07

  Kjempe fine bilder, Drea :)

 6. Hobbyfotografen
  juli 21, 2015 / 00:25

  Fine bilder! Liker bilde nr 3 veldig godt!
  Likevel er jeg litt enig med andre her ang. fokus, men ser også hva du vil frem til! På bildet i svart/hvitt hadde det kanskje vært enda kulere om hele ansiktet hadde vært skarpt, og at hånden med sigaretten hadde fått litt mindre tyngde :-) Etter min mening da, hehe.
  Men flotte bilder og fin modell!

  • juli 21, 2015 / 00:34

   Takk for tilbakemeldingen! Skjønner hva du mener, men jeg likte veldig godt at bakgrunnen ble såpass uklar her – hvis ikke føler jeg den hadde tatt litt for mye oppmerksomhet. Jeg ville heller ha en dus, «avslappet» feeling i bildene – og ikke hard og skarp. :)

 7. monika
  juli 21, 2015 / 01:54

  Super fine bilda,av ei nydli jente?

 8. juli 21, 2015 / 13:54

  Åh, hun er så fin! Hun har hatt blogg før – eller er det jeg som husker feil? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.