Dark and edgy

fixed
Mandag. Igjen. Jeg våkner tidlig, og tusler ut på badet. Tisser, før jeg vasker hendene og ser meg selv i speilet. Håret står til alle kanter, jeg er sminkeløs og lett rød i kinnene. HerregudI dag kommer jeg ikke til å gå ut døra her, ass. Ikke i dag heller. Men nå er det blitt litt senere på dagen, jeg har fått på klær, og et tryne man faktisk kan vise seg i offentligheten i, og er klar for å ikke bare sitte her og sutre. Nå stikker jeg for å møte Frida! Jeg tar dessuten med kameraet, for å ha en liten shoot med Frida. About time! Hugs. 

Del

2 Kommentarer

  1. Marie
    juli 20, 2015 / 20:28

    Digger bildet! Du er SÅ pen!

    • juli 21, 2015 / 18:29

      Takk! :D Det setter jeg veldig pris på å høre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.