Reunion

Untitled-5

klassefest8

klassefest7

klassefest6

reunion12

klassefest4

klassefest5

klassefest3

reunion10

Her kommer en drøss med bilder fra da jeg dro til Frøya for å være med på reunion! I år er det 10 år siden denne gjengen (og alle de som ikke møtte opp) gikk ut fra ungdomsskolen. Jeg valgte å være edru, siden 16.mai-festen ikke gikk så bra for min del. Det var en megahyggelig kveld (i alle fall til alle andre utenom meg ble drita), og det var skikkelig godt å dra hjem til mamma og slappe av når det ble for mye fyll og tull. På vei hjem ble jeg stoppa av politiet, da. Ikke at det var så farlig, for jeg hadde ikke kjørt for fort, og ikke kjørte jeg i fylla heller – som antagelig var det de ville sjekke in the first place. Fyllekjøring er ikke akkurat uvanlig på Frøya, nemlig.

Men nok om det. Det var en kjempehyggelig kveld med masse gode historier fra ungdomsskolen. Tenk at det er 10 år siden vi ble ferdige der, da! Sykt. Og tenk at de aller fleste av oss var oss selv lik. Det var ikke som på film, hvor man ikke kjenner igjen hverandre overhodet. Det er sikkert på grunn av sosiale medier, tenker du, men det er ikke det. Folk er virkelig seg selv lik. Både utseendemessig og måten å være på. Noen erfaringer og opplevelser rikere, selvfølgelig, kanskje et barn eller to, kanskje et ekteskap, men allikevel… Så er vi oss selv lik. Enten vi vil innrømme det eller ei.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.