Happiness is a warm puppy

fizzaaa

dogggg

prøverigejen

Bilder av meg og fineste, beste Gizmo fra i fjorsommer. På torsdag kommer søstersen, mannen hennes og mine fine tre tantebarn + Gizmo på ferie til Norge. De bor jo laaang vekke i Sverige, så det er ikke bare å ta en svipptur på besøk for å treffe dem når man skulle ønske det. Derfor gleder jeg meg naturlig nok veldig til å treffe dem, og ikke minst treffe Gizmo igjen! Jeg har ikke sett ham på tre måneder, så jeg er litt usikker på om han kommer til å kjenne meg igjen. Haha. Jeg håper i alle fall det. Han er så god!

Hunder er gode dyr. Gizmo har nok flyttet til Sverige for godt nå, men heldigvis får jeg jo treffe ham i blant. Han er jo i familien, og ikke langt borte til noen jeg ikke kjenner. Jeg skal nok ha en hund igjen en gang – men da skal jeg ha mer plass, mer tid/energi og kanskje en type å bo med som kan være med på å hjelpe til. Og det skal være en Golden Retriever, ikke en liten hund. Men det blir nok noen år til. (Sjansen for at jeg finner meg en fyr som liker meg og som jeg liker er ikke særlig stor, nemlig!) Så får jeg være hundetante enn så lenge.

Del

3 Kommentarer

 1. Bjørg
  juni 30, 2015 / 11:21

  Hunder kan være rene medisinen :-) Mine to drar på årene nå, 8,5 og 11,5 år.
  Søstersen din må være obs på Gizmo må behandles for innvollssnyltere hver gang han krysser grensa til Norge. Men jeg regner med at hun kjenner reglene for dette. Kjempeviktig! Godt å se sjarmøren har fått familie. Og jeg er HELT sikker på at han kjenner deg igjen :-)

 2. juni 30, 2015 / 13:20

  Hahaha, jeg trodde det var en bamse først! Going =)

 3. juli 1, 2015 / 20:16

  Kjære Drea,
  Takk for så fin kommentar. Vet veldig godt hvordan det er ikke å få lest bøker – jeg hadde en lang periode hvor det rett og slett ikke gikk. Takknemlig for at du vil prøve min. Skal gjøre mitt beste!
  Alt godt, Ingeborg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.